KORONAVÍRUS – KÉRÉS A GOLFOZÓKHOZ

Kedves Golfozók,

a világszerte, így Magyarországon is meghozott drasztikus korlátozó intézkedéseknek csak akkor van értelme, ha mindenki felelősen viselkedve mindent megtesz a potenciális terjedés megakadályozásáért.

Reméljük, a szabályok betartásával minél rövidebb idő alatt túl leszünk ezen a történeten.

Amit mindenkitől fokozottan kérünk:

  • Ha Ti influenza tüneteivel betegedtek meg, kérjük, ne gyertek a golfklubba, még akkor sem, ha az az érzésetek, hogy ez egy “egyszerű influenza”. Influenza kezdeti tünetei esetén (fejfájás, rossz közérzet, végtagfájdalom stb.) is inkább maradjatok otthon néhány napig.
  • Ha Ti teljesen tünetmentesek vagytok, de a háztartásotokban van olyan beteg, aki a normál influenzánál súlyosabb tünetekkel betegedett meg (tüdőgyulladás, hányás-hasmenés stb.), kérjük, akkor se gyertek a golfklubba.
  • Minden esetben tartsuk be az éppen aktuális, központilag, országosan előírt szabályokat, például bizonyos országokból történő hazaérkezés után önként vállalt otthoni karantén, stb.
  • Kövessétek figyelemmel és tartsátok be a Magyar Golf Szövetség (MGSZ) ajánlásait, iránymutatását.
  • A szokásosnál is gyakrabban használjátok a kézfertőtlenítő szereket, a mosdók mellett a recepción, illetve az étterem pultjánál fertőtlenítő géleket is találtok.
  • Szabadidőtökben se menjetek lehetőleg közösségbe, kerüljétek a közterületen a kontaktust, hiszen nem tudhatjátok, hogy az ismerősötök, vagy ismerősötök ismerőse merre járt, mit csinált.

A fenti kérések a golfklub házirendjét képezik, és szükség esetén megkérjük a golfozókat a fentiek betartására, adott esetben a golfklub elhagyására.

A golfpálya jellegénél fogva relatíve kis kockázatot jelent, hiszen nagy területen helyezkednek el a játékosok, de a klubházban is tegyünk meg minden lehetséges óvintézkedést.

Üdvözlettel:
Budapest Highland Golf Club
Klub, nem csak pálya.