Universe Gold-Dion Ladies Tour 2015

“Verseny a versenyben”

A versenysorozat

A csütörtökönként megrendezendő Highland Társasági Versenysorozat egyes állomásain az azon elért eredményeik alapján a „Universe Gold-Dion Ladies Tour” keretében külön pontokat gyűjthetnek a női kategória, illetve a junior, senior és kezdő kategória hölgy résztvevői. A sorozat legvégén az októberi döntő után értékes díjat kap a végső győztes.

A helyszín

A sorozat minden állomását a Budapest Highland Golf Club 9 szakaszos, PAR 36-os budapesti golfpályáján rendezzük.

Budapest Highland Golf Club 1224 Budapest, Dózsa György út 99-103. – térkép és megközelítés

Versenynapok

A versenynapok megegyeznek a Highland Társasági Versenysorozat egyes állomásainak versenynapjaival, az azokon elért eredmények alapján történik a pontgyűjtés.

Nevezés

Külön nevezni, nevezési díjat fizetni nem kell, a Highland Társasági Versenysorozat versenykiírásában szereplő információkat kell figyelembe venni.

Versenysorozat értékelése, díjazása

A Highland Társasági Versenysorozat egyes állomásain a hölgyek a társasági versenysorozat értékelése során gyűjtött pontokkal a „Universe Gold-Dion Ladies Tour”-on is versengenek a fődíjért, az alábbi kategóriákból:

  • női kategória,
  • a junior kategória hölgy résztvevői
  • a senior kategória hölgy résztvevői
  • a kezdő kategória hölgy résztvevői.
A versenysorozat „nettó” összesített végeredménye

A társasági versenysorozat egyes állomásain a versenyzők – nettó stableford pontok szerint –elért helyezésük alapján pontokat gyűjtenek. Az egyes állomásokon elért pontok összeadódnak. A legalacsonyabb pontszám nem számít bele a végső kiértékelésbe. A versenysorozat utolsó fordulójában elért pontszám kétszeres szorzóval számít.

Fordulónként a „nettó stableford” pontok alapján elért helyezések szerint elérhető pontszámok:

HELYEZÉS KAPOTT PONT
1. hely 1000 pont
2. hely 800 pont
3. hely 700 pont
4. hely 600 pont
5. hely 550 pont
6. hely 500 pont
7. hely 450 pont
8. hely 400 pont
9. hely 350 pont
10. hely 300 pont
11. hely 250 pont
12. helytől 200 pont

A nettó díjazásban azon játékosok szerepelhetnek, akiknek anyaklubnál vezetett hendikepjük van.

A Társasági Versenysorozat utolsó fordulója után az összesített eredmény-lista sorrend alapján a legjobb eredményt elérő, a legtöbb pontot gyűjtött 4 hölgy (függetlenül attól, hogy a női, a senior, junior vagy kezdő kategória hölgy versenyzőjéről van szó) kerül be a Universe Gold – Dion Ladies Tour végső döntőjébe. A 4 játékos 2015. október 10-én, szombaton 10 órai kezdettel a Budapest Highland Golf Club 9 szakaszos pályáján stableford verseny keretében versenyez a versenysorozat fődíjáért. A versenysorozat győztese az október 10-i döntő 4 indulója közül a legjobb nettó eredményt elérő játékos. Eredmény azonosság esetén a Társasági Versenysorozat ilyen esetekre vonatkozó rendelkezéseit kell figyelembe venni és ennek alapján kerül megállapításra  a végső győztes.

A versenysorozat fődíja

A Universe Gold-Dion által felajánlott gyűrű.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Jó játékot és jó versenyzést kívánunk 2015-ben is!

R.S.V.P.

Budapest Highland Golf Club
1224 Budapest, Dózsa György út 99-103,
tel.: +36 70 932 5539
e-mail: recepcio@highlandgolf.hu