Oktatás

A Budapest Highland Golf Clubban csoportos és egyéni oktatási lehetőségeket is biztosítunk az érdeklődők számára:

 • csoportos kezdő tanfolyam
 • haladó csoportos tanfolyam
 • egyéni oktatás

Csoportos kezdő tanfolyam

4 x 2 órában, előre meghatározott időpontokban

Ez az oktatási forma 4-8 fős csoportokban történik. A tanfolyamok időpontjait előre meghirdetjük, erről az Aktuális oktatási időpontok oldalon talál bővebb információt.

A tanfolyam az alábbiakat tartalmazza:

 • 8 óra oktatás
 • 10 kosár gyakorlólabda (1 kosár: 48 darab labda)
 • 1 hónapig a gyakorló területek és a PAR3 pálya korlátlan használata. Ha valaki már a tanfolyam kezdetekor megvásárolja a kezdő “PAR3” klubtagságot, akkor neki erre nincs szüksége, így ezért cserében ez a lehetőség beváltható további 10 kosár gyakorlólabdára. 🙂
 • golfütők ingyenes használata

A tanfolyam ára 4-8 fős csoport esetén: 29.990 forint/fő


Két-három fő egyidejű jelentkezése esetén lehetőség van egyedi időpontok kérésére. Ebben az esetben az ár kicsit magasabb, de intenzívebb az oktatás. Ennek kialakítására érdeklődjön a következő elérhetőségeken:

A tanfolyam díja 2-3 fős csoport esetén: 44.990 forint/fő (Tartalma ugyanaz, mint a 4-8 fős csoport esetén.)


Haladó csoportos tanfolyam

4 x 2 órában

A kezdő tanfolyamok elvégzése után, a 9 szakaszos pályára érvényes vizsgára felkészítés történik kis létszámú, 2-3 fős csoportokban, intenzív módon. A csoportok kialakítása egyedi igények szerint történik, jelentkezés, időpont-igények leadása a recepcio@highlandgolf.hu e-mail címen.

A tanfolyam az alábbiakat tartalmazza:

 • 8 óra oktatás
 • 10 kosár gyakorlólabda (1 kosár: 48 darab labda)
 • 1 hónapig a gyakorló területek és a PAR3 pálya korlátlan használata. Ha valaki már a tanfolyam kezdetekor megvásárolja a kezdő “PAR3” klubtagságot, akkor neki erre nincs szüksége, így ezért cserében ez a lehetőség beváltható további 10 kosár gyakorló labdára. 🙂
 • golfütők ingyenes használata

A tanfolyam ára 2-3 fős csoport esetén: 44.990 forint/fő


Egyéni oktatás

az oktatóval egyeztetett időpontokban

Ha valaki nem előre meghatározott időpontokban szeretne tanfolyami órákon részt venni, akkor egyéni oktatáson vehet részt. Ebben az esetben az edzővel egyezteti a következő óra időpontját. Elérhetőségek: a Highland oktatói.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy ugyanazért az árért 2 fő is részt vehet az oktatáson, illetve ha sikerül egy 3-4 fős baráti csoportot megszervezni, akkor még kedvezőbb lesz az egy főre jutó óradíj.

A klubház teraszánál lévő elütőt (driving range) mindenki szabadon használhatja, itt csak a gyakorló labdákat kell megvásárolni (1 kosár labda 990 forint, 50 kosár labda 37.500 forint, azaz 750 forint/kosár), egyéb költség nincs. Ha viszont a sorompón túli területre megy valaki gyakorolni, akkor vagy Highland klubtagság szükséges, vagy PAR3 jegyet kell vásárolni. Itt két termék közül lehet választani:

PAR3 JEGY
A PAR3 jegyek a sorompón túli területeken a 3 szakaszos PAR3 pálya és a gyakorló területek – putting, pitching, chipping greenek stb. – használatát tartalmazzák. A 9 szakaszos pálya használatára nem jogosít.
PAR3 napijegy

 • A fentebb részletezett PAR3 terület egész napos használatát biztosítja.
3.990 Ft
PAR3 oktatói jegy

 • Kizárólag oktatóval használható az oktatás során, a sorompón átkelés után max. 60 percig érvényes, az oktatás után le kell jönni az oktatóval együtt (akkor is, ha “csak” pl. 30 percet volt a golfozó az oktatóval a sorompón túl).
1.990 Ft

Oktatók:

EGYÉNI ÓRADÍJAK 1 vagy 2 fő részére összesen 3 vagy 4 fő részére összesen
Szigeti Csaba
Head PRO
10.990 Ft 15.990 Ft
Scridon Laura,
Tóbiás Zsolt,
Zsákai János
8.990 Ft 13.490 Ft

Elméleti szabályismereti tanfolyam

Az elméleti szabályismeretei tanfolyam 2-3 órás elméleti oktatásból és ezt követően egy kb. 1 órás teszt kitöltéséből áll. A teszteket a Magyar Golf Szövetség javítja és regisztrálja. Az elméleti tanfolyamon való részvétel és a vizsga ára összesen 6.000 forint/fő.

Jelentkezés: recepcio@highlandgolf.hu

Helyszín: Budapest Highland Golf Club, Budapest 1224 Dózsa György út 99-103.

Az alábbi időpontokban várjuk a leendő golfozókat:

 • augusztus 26.
 • szeptember 16. szabályismeret kezdőknek + gyakorlat
 • szeptember 23.
 • október 14.

A kezdési időpont minden esetben szombat délelőtt 10 óra. Az előadás kb. 120-135 perces, majd rövid szünet után a vizsga következik.

Az alábbi napokon az előadás után nem lesz vizsga, hanem a PAR3 pályán gyakorlati képzés lesz 13:30 órától, melyen részt vehetnek az előadások hallgatói, illetve a Highland klubtagok, számukra a részvétel ingyenes:

 • július 8.
 • szeptember 16.

Érdemes már az előadás előtt is elolvasni néhány szakmai anyagot:


További információ

Az oktatási ajánlatokkal kapcsolatos további információ és jelentkezés: recepcio@highlandgolf.hu