WINELOVERS PAR3 GOLFDÉLUTÁN KEZDŐKNEK

winelovers_logo

A WINELOVERS PAR3 GOLFDÉLUTÁNOK célja, hogy a kezdő golfozók tapasztalatot szerezzenek, egyúttal bekapcsolódjanak a Highland Golf Club társasági életébe, üzleti, baráti kapcsolatokat alakítsanak ki.

A kifejezetten kezdőknek szóló rendezvényeken hendikepértékkel még nem rendelkező golfozók, illetve 40 feletti hendikepértékkel rendelkező játékosok vehetnek részt.

Minden fordulóban a WINELOVERS és további szponzorok által felkínált díjakat nyerhetik meg a golfozók.

A WINELOVERS PAR3 GOLFDÉLUTÁN-SOROZAT minden állomása külön kerül kiértékelésre, nem szükséges minden fordulóban részt venni. Az egyes fordulók során páros „Texas Scramble” és egyéni „Stroke Play” játékformában golfoznak az érdeklődők.

A TEXAS SCRAMBLE rendezvényeken 2×2 fős flightok indulnak folyamatosan. A csapatok mindkét játékosa elüt, majd az általuk kedvezőbbnek ítélt labda helyéről mindkét csapattag újra üt, amíg nem végeznek az adott pályaszakasszal. A győztes az a páros lesz, amelyik a legkevesebb ütésből teljesíti a 3 szakaszt.

Az egyéni STROKE PLAY rendezvényeken 3 fős flightok indulnak folyamatosan. A győztes az a játékos, aki a legkevesebb ütésből teljesíti a 3 szakaszt.

Ütésazonosság esetén az utolsó 2 szakasz ütésszámának összege, majd az utolsó szakasz ütésszáma dönt. További egyezőség esetén az 1-es szakaszon szétütéssel jobb eredményt elérő páros vagy játékos nyer.

IDŐPONTOK

A versenyek szombati napokon kerülnek megrendezésre a PAR3 pályán, 15 órai kezdéssel.

IDŐPONT VERSENYFORMA
május 20. STROKE PLAY
június 3. TEXAS SCRAMBLE
június 17. STROKE PLAY
július 1. TEXAS SCRAMBLE
július 15. STROKE PLAY
július 29. TEXAS SCRAMBLE
augusztus 12. STROKE PLAY
augusztus 26. TEXAS SCRAMBLE
szeptember 9. STROKE PLAY
szeptember 23. TEXAS SCRAMBLE
NEVEZÉSI DÍJ (fordulónként)
  • Highland klubtagoknak: 1.000 forint
  • Highland klubtagsággal nem rendelkező golfozóknak: 1.000 forint + PAR3 napijegy
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ

Az adott rendezvénynapon 12:00 óráig.