Céges rendezvények

  • Csoportos golfoktatás, csapatépítés
  • Rendezvényhelyszínek
  • Catering
  • Kiegészítő outdoor programok

Csoportos golfoktatás, csapatépítés

Program: teljesen kezdőknek kb. 2 órás könnyed, jó hangulatú bemutató golfozás. A program során a résztvevők megismerkednek az alap-ütésekkel, körbemegyünk a pályán, és egy kis versenyt is szervezünk. Bármilyen sportos, kényelmes ruházat és lapos talpú cipő megfelelő.

A program max. 10 fős csoportokba szervezve történik, egyidejűleg 40-50 fő részvétele lehetséges.

Ár: 50.000 forint + áfa / csoport. Az ár minden szükséges kellék (oktatás, pályahasználat, ütő és egyéb eszközök, labda stb.) díját tartalmazza.


Rendezvényhelyszínek

Rendezvények, céges összejövetelek, csapatépítő tréningek, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, esküvők lebonyolítására az alábbi helyszíneket, lehetőségeket kínáljuk.

Konferenciaterem
  • Elegánsan berendezett konferenciaterem, maximum 60 fő részére
  • Szükséges informatikai kiépítettséggel (projektor, számítógépes csatlakozás, hangosítás stb.)
  • Bérleti díj: 10.000 forint + áfa / óra

Catering

Céges rendezvények lebonyolításakor teljes körű catering szolgáltatást is biztosítunk.

Kisebb csoportok (25 fő alatt) a Highland étterem állandó étlapjáról választhatnak, számukra a Highland klubtagokra érvényes, az étlapon feltüntetett kedvezményes áron biztosítjuk az éttermi szolgáltatást. A rendezvény előtt 5 nappal kérjük a pontos listát a választott ételekről hogy éttermünk munkatársai fel tudjanak készülni az Önök igényeire.

» Étlap, itallap megtekintése

Nagyobb csoportok (25 fő felett) vagy az előre összeállított, a mellékelt linken elérhető svédasztalos menüsorokból választhatnak, vagy teljesen egyedi igények szerint is elkészítjük ételeiket.

» Menüsorok megtekintése

Az italfogyasztás vagy a Highland étterem étlapján szereplő árakon, egyedi fogyasztás alapján történik, vagy italcsomag-ajánlat alapján fix áron.

» Italcsomag-ajánlat megtekintése

A rendezvények szünetében vagy egész napos programokon az ebéd, vacsora előtti több órás időszakban aprósütemények, szendvicsek felszolgálását is biztosítjuk.

» Szendvicsajánlat megtekintése

Minden ár már tartalmazza a szervizdíjat is!


Kiegészítő outdoor programok

A rendezvények alkalmával lehetőség nyílik egyéb szabadtéri programok megszervezésére, mint például íjászat, gyermek-programok, játékos vetélkedők stb.

Ezen eseményeket a megrendelők saját maguk vagy az általuk kiválasztott rendezvényszervezők készítik elő és bonyolítják le, a Highland Golf Club – előzetes egyeztetést követően, a helyigényt és a golfklub lehetőségeit figyelembe véve  –  csak a szükséges szabadtéri helyszínt biztosítja.

Egyedi ajánlatkérésével kérjük forduljon bizalommal Forgó Ferenc ügyvezető igazgatóhoz: forgo.ferenc@highlandgolf.hu