HIGHLAND KIDS’ TOUR
– ELMARADT VERSENY PÓTLÁSA

Az esős időjárás miatt elmaradt forduló pótlása szeptember 23-án, szombaton lesz, aznap egyúttal a Highland Társasági Versenysorozat utolsó fordulóját is rendezzük.

A juniorok választhatnak, hogy aznapi eredményük csak a KIDS’ TOUR értékelésébe kerüljenek-e be, vagy a TÁRSASÁGI VERSENYSOROZAT keretében is kiértékelésre kerüljenek.

Fontos: elegendő egyszer lejátszani a 9 szakaszt, az az eredmény kerül mindkét versenysorozatban kiértékelésre, az adott versenyre vonatkozó szabályoknak, versenykiírásnak megfelelően.

Részvételi díjak, feltételek:

  • Ha a junior golfozó csak a KIDS’ TOUR keretében szeretné az eredményét kiértékeltetni, a részvételi díj 1.000 forint Highland klubtagoknak és 2.000 forint a „külsős” játékosoknak. Ebben az esetben a TÁRSASÁGI VERSENYSOROZAT kiértékeléseben az eredmény nem vesz részt, illetve az esti vacsorán való részvételre sem jogosult a junior golfozó.
  • Ha a junior golfozó a HIGHLAND TÁRSASÁGI VERSENYSOROZAT keretében is szeretné az eredményét kiértékeltetni, a részvételi díj Highland klubtagoknak 1.000 + 4.990 = 5.990 forint, illetve 2.000 + 4.990 = 6.990 forint a „külsős” játékosoknak. Ebben az esetben a junior golfozó az esti vacsorán való részvételre is jogosult.
  • A juniorokat kísérő nem golfozó felnőtt kísérők is részt vehetnek az esti vacsorán, a részvételi díj számukra 4.990 forint/fő. Kérjük, hogy ilyen igényüket legkésőbb péntekig (szeptember 22.) jelezzék e-mailben: recepcio@highlandgolf.hu

A részvételi díj tartalmazza:

  • pálya játékjogot a verseny napján
  • ásványvízet és csokoládészeletet a verseny kezdetekor
  • kupa, plakett, oklevél, valamint tárgynyeremény minden résztvevőnek

Szeptember 24-én, vasárnap az előzetesen meghirdetett menetrend szerint rendezzük meg a KIDS’ TOUR utolsó fordulóját.