Opel PAR3 Versenysorozat

Opel PAR3 Versenysorozat

Az OPEL PAR3 VERSENYSOROZAT célja, hogy a kezdő golfozók tapasztalatot szerezzenek, egyúttal bekapcsolódjanak a Highland Golf Club társasági életébe, üzleti, baráti kapcsolatokat alakítsanak ki.

A versenyeken hendikep-értékkel még nem rendelkező golfozók illetve 40 feletti hendikep-értékkel rendelkező játékosok indulhatnak.

Az OPEL PAR3 VERSENYSOROZAT minden egyes állomása külön kerül kiértékelésre, nem szükséges minden fordulóban részt venni. A 6 forduló során páros „Texas Scramble” és egyéni „Stroke Play” versenyeken vehetnek részt az érdeklődők.

A TEXAS SCRAMBLE versenyeken 2×2 fős flightok indulnak folyamatosan. A csapatok mindkét játékosa elüt, majd az általuk kedvezőbbnek ítélt labda helyéről mindkét csapattag újra üt, amíg nem végeznek az adott pályaszakasszal. A verseny győztese az a páros lesz, amelyik a legkevesebb ütésből teljesíti a 3 szakaszt.

Az egyéni STROKE PLAY versenyeken 3 fős flightok indulnak folyamatosan. A verseny győztese az a játékos, aki a legkevesebb ütésből teljesíti a 3 szakaszt.

Ütésazonosság esetén az utolsó 2 szakasz ütésszámának összege, majd az utolsó szakasz ütésszáma dönt. További egyezőség esetén az 1-es szakaszon szétütéssel jobb eredményt elérő páros vagy játékos nyer.

Időpontok

A versenyek szombati napokon kerülnek megrendezésre a PAR3 pályán, 16:00 órai kezdéssel.

IDŐPONT VERSENYFORMA
Július 18. texas scramble
Augusztus 1. stroke play
Augusztus 15. texas scramble
Augusztus 29. stroke play
Szeptember 12. texas scramble
Szeptember 26. stroke play

Nevezési díj

Nevezési díj minden résztvevőnek 1.000 forint minden egyes versenynapi fordulóban, Highland klubtagság vagy PAR3 napijegy a verseny idejére nem szükséges.

Nyeremények

Minden fordulóban az OPEL által felkínált ajándékokat nyerhetik meg a résztvevők.

Nevezési határidő

Az adott versenynapon 12:00 óráig a recepción.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Budapest Highland Golf Club
1224 Budapest, Dózsa György út 99-103,
tel.: +36 70 932 5539
e-mail: recepcio@highlandgolf.hu